професия ескорт

Кари е супер симпатична блондинка, малко над 30-те, бяло момиче от Африка, избрало Берлин за свой дом. Губя се между звънкия й смях, южноафриканския английски и хвърчащите ръце, превръщащи думите в жестове. Тя е от онези специфични жени- солта на земята, които действат изключително освежаващо. Уловката обаче, е да ги “изпиваш” набързо- като шот текила с резен лимон.

Като почти тривиални чехови персонажи, разнищваме живота на чаша чай.

Кари бърка в чантата, за да извади запалка. Вместо цигара, към пламъка поднася парче дърво. Уханието й напомня за дома- може би това е нейният амулет на баланса. Заветният баланс, покрил се в най-забутания ъгъл на разхвърляната й дамска чанта. 

“В началото ми миришеше на изгоряла джапанка, но бързо се пристрастих към почти окултното ухание”. 

“Действа пречистващо”, намига ми.

Дали и с ескорта е така? Опитваш, малко е съмнително, но се пристрастяваш, а накрая излизаш и пречистен. Това е професията й. Знаем го всичките й приятели и това никога не ни е пречило да обожаваме нейната компания.

“Влизам в роля с почти ритуален характер. Сексът се превръща в мистериозен акт, където аз наподобявам богиня, а клиентът ми- мирянин. Разбира се, че в тази роля съм състрадателна. Клиентите го осъзнават и колелото се завърта. Самочувствието ми стига до космоса.”

Очевидно сме създадени от крайности. Хармонизираме ги като кисело-солена маргарита, в опит да си отдъхнем от непрекъснато лутане. Смятаме, че проблемът е в нашия телевизор. Само че, битката между Ид, Егото и Суперегото, Фройд е разкрил още преди век. 

Дръжте се, тук не намесваме родителите и тяхното участие в относителната, но винаги съществуваща доза емоционално претоварване. 

Ид са инстинктите, Суперегото са моралните и обществени критерии, а Егото се бори да балансира по средата. Трите елемента са създадени да функционират в хармония, която да осигурява и осмисля живота на човека в света, който го заобикаля. Да, ама- не. Ако се подчините твърде много на Ид, служите на принципа на удоволствията или идеята, че всички ваши нужди трябва да бъдат задоволени на момента. 

Ако нямате късмет, може и да се озовете без пукнат лев и покрив над главата, допивайки нечие питие в “Билкова”. 

Суперегото се съсредоточава върху онова, което е прието и представлява вашата съвест или онова, което смятате за погрешно. Оставени на него пък, ще се превърнете в скучни пуритани, които не разбират добродетелта на качествения следобеден джин.

С две думи- егати скуката. 

За някои жени, избрали възбудата като форма на професия обаче, борбата между Ид и Суперегото им дава сила. Като суперчовеци, те са осъзнали моралното кубче на Рубик и са му теглили по една майна. Решима задача според собствения избор.

Така стигаме до принципа на реалността- желанията на Ид-а трябва да бъдат реалистично удовлетворени, но и социално възприети. Въпрос на гледна точка.

Телата си те не приемат като продадени, а като “оценени”- качество, което тегли  напред. 

професия ескорт

Критериите тук не са различни. Когато продаването на секс услуги е осъзнат избор, всяка “транзакция” прави жената по-властна.

Не понасях тялото си, преди да се осмеля да танцувам. Самочувствието дойде с работата.

Вале е стриптизьорка в Австралия, бързо осъзнала, че само с копаене на макадамия във фермата няма да получи достатъчно от този живот. Възприема работата си като игра, с която обаче прави смислен кеш. Разликата от преди, е че обожава закръглените си форми.

Бейби, на десет-сантиметров ток, правилното осветление и няколко чифта обожателни очи, моментално ще се разделиш с всякакви комплекси. По-добро е от терапия.

Може би и аз щях да знам, ако бях стигнала до Австралия, за да бера макадамия. 

Може би, вие също.

signature

Като списание, но бюлетин - всяка събота в мейлбокса.

Babe, just hit the subscribe button!