професия ескорт

Кари е супер симпатична блондинка, малко над 30-те, бяло момиче от Африка, избрало Берлин за свой дом. Губя се между звънкия й смях, южноафриканския английски и хвърчащите ръце, превръщащи думите в жестове. Тя е от онези специфични жени- солта на земята, които действат изключително освежаващо. Уловката обаче, е да ги “изпиваш” набързо- като шот текила с резен лимон.

Като почти тривиални чехови персонажи, разнищваме живота на чаша чай.

Кари бърка в чантата, за да извади запалка. Вместо цигара, към пламъка поднася парче дърво. Уханието й напомня за дома- може би това е нейният амулет на баланса. Заветният баланс, покрил се в най-забутания ъгъл на разхвърляната й дамска чанта. 

“В началото ми миришеше на изгоряла джапанка, но бързо се пристрастих към почти окултното ухание”. 

“Действа пречистващо”, намига ми.

Дали и с ескорта е така? Опитваш, малко е съмнително, но се пристрастяваш, а накрая излизаш и пречистен. Това е професията й. Знаем го всичките й приятели и това никога не ни е пречило да обожаваме нейната компания.

“Влизам в роля с почти ритуален характер. Сексът се превръща в мистериозен акт, където аз наподобявам богиня, а клиентът ми- мирянин. Разбира се, че в тази роля съм състрадателна. Клиентите го осъзнават и колелото се завърта. Самочувствието ми стига до космоса.”

Очевидно сме създадени от крайности. Хармонизираме ги като кисело-солена маргарита, в опит да си отдъхнем от непрекъснато лутане. Смятаме, че проблемът е в нашия телевизор. Само че, битката между Ид, Егото и Суперегото, Фройд е разкрил още преди век. 

Дръжте се, тук не намесваме родителите и тяхното участие в относителната, но винаги съществуваща доза емоционално претоварване. 

Ид са инстинктите, Суперегото са моралните и обществени критерии, а Егото се бори да балансира по средата. Трите елемента са създадени да функционират в хармония, която да осигурява и осмисля живота на човека в света, който го заобикаля. Да, ама- не. Ако се подчините твърде много на Ид, служите на принципа на удоволствията или идеята, че всички ваши нужди трябва да бъдат задоволени на момента. 

Ако нямате късмет, може и да се озовете без пукнат лев и покрив над главата, допивайки нечие питие в “Билкова”. 

Суперегото се съсредоточава върху онова, което е прието и представлява вашата съвест или онова, което смятате за погрешно. Оставени на него пък, ще се превърнете в скучни пуритани, които не разбират добродетелта на качествения следобеден джин.

С две думи- егати скуката. 

За някои жени, избрали възбудата като форма на професия обаче, борбата между Ид и Суперегото им дава сила. Като суперчовеци, те са осъзнали моралното кубче на Рубик и са му теглили по една майна. Решима задача според собствения избор.

Така стигаме до принципа на реалността- желанията на Ид-а трябва да бъдат реалистично удовлетворени, но и социално възприети. Въпрос на гледна точка.

Телата си те не приемат като продадени, а като “оценени”- качество, което тегли  напред. 

професия ескорт

Критериите тук не са различни. Когато продаването на секс услуги е осъзнат избор, всяка “транзакция” прави жената по-властна.

Не понасях тялото си, преди да се осмеля да танцувам. Самочувствието дойде с работата.

Вале е стриптизьорка в Австралия, бързо осъзнала, че само с копаене на макадамия във фермата няма да получи достатъчно от този живот. Възприема работата си като игра, с която обаче прави смислен кеш. Разликата от преди, е че обожава закръглените си форми.

Бейби, на десет-сантиметров ток, правилното осветление и няколко чифта обожателни очи, моментално ще се разделиш с всякакви комплекси. По-добро е от терапия.

Може би и аз щях да знам, ако бях стигнала до Австралия, за да бера макадамия. 

Може би, вие също.

signature
Scroll to Top

Fragmeаnt Newsletter

Седмично мисловно гурме от главния редактор

Абонирайте се. Има сос.

Всяка неделя. Почти.