Manifesto

digital journal

Манифесто

Fragmeant е сторителинг блог, в който бизнесът, улицата, модата, културата и разсъблеченият истински живот седнали в бар, поръчали си по едно голямо, чисто и без лед, и разказали историите си така, както бихте ги чули в един бар.

Fragmeant разказва лайфстайл истории, които изискват внимание – не се “пият” на шот, а бавно и отмерено като добре отлежал скоч. 

 

Fragmeant не крещи, а прелъстява, вълнува, а понякога и зашлевява читателите в будоара на думите си.

 

Fragmeant търси неочакваните и непреходни истории, неподлежащи на трендове и флуктуациите на новинарския спектър. Медията е контрапункт на “излашканите” клиширани истории и е родена от желанието да запълни голямата празнина от липсващото качествено лайфстайл съдържание на български език. 

 

Fragmeant е независима медия с чисто от реклами и афилиейт партньорства съдържание. Създадена е от необходимостта ми да разказвам истории преди да се превърне в бранд, който монетизира, за да се развива. Можете да ме подкрепите през Patreon, ако вярвате, че добрият дигитален сторителинг трябва да бъде подкрепян и опазен.  

Fragmeants е като “amuse-bouche” – хапки от лайфстайл и true life нещата, с които да акомпанирате следобедната чаша джин, или горчивото сутрешно кафе.

Their stories са интервютата, срещите и фийчър проектите с хората и техните идеи, успехи, безсънни нощи и грандиозни провали, заради които се напиваш безпаметно в бар.

Objects са находките – добавена стойност.

Podcast – “Grand Balkan”, бляскавите истории от полуостров с тъмно реноме.  

Scroll to Top
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fragmeаnt Newsletter

Седмично мисловно гурме от главния редактор

Абонирайте се. Има сос.

Всяка неделя. Почти.