Manifesto

digital journal

Манифесто

Fragmeant е сторителинг блог, в който бизнесът, улицата, модата, културата и разсъблеченият истински живот седнали в бар, поръчали си по едно голямо, чисто и без лед, и разказали историите си така, както бихте ги чули в един бар.

Fragmeant разказва лайфстайл истории, които изискват внимание – не се “пият” на шот, а бавно и отмерено като добре отлежал скоч. 

 

Fragmeant не крещи, а прелъстява, вълнува, а понякога и зашлевява читателите в будоара на думите си.

 

Fragmeant търси неочакваните и непреходни истории, неподлежащи на трендове и флуктуациите на новинарския спектър. Медията е контрапункт на “излашканите” клиширани истории и е родена от желанието да запълни голямата празнина от липсващото качествено лайфстайл съдържание на български език. 

 

Fragmeant е независима медия с чисто от реклами и афилиейт партньорства съдържание. Създадена е от необходимостта ми да разказвам истории преди да се превърне в бранд, който монетизира, за да се развива. Можете да ме подкрепите през Patreon, ако вярвате, че добрият дигитален сторителинг трябва да бъде подкрепян и опазен.  

Fragmeants е като “amuse-bouche” – хапки от лайфстайл и true life нещата, с които да акомпанирате следобедната чаша джин, или горчивото сутрешно кафе.

Their stories са интервютата, срещите и фийчър проектите с хората и техните идеи, успехи, безсънни нощи и грандиозни провали, заради които се напиваш безпаметно в бар.

Objects са находките – добавена стойност.

Podcast – “Grand Balkan”, бляскавите истории от полуостров с тъмно реноме.  

Scroll to Top

Fragmeаnt Newsletter

Седмично мисловно гурме от главния редактор

Абонирайте се. Има сос.

Всяка неделя. Почти.